Bij Sportfit Groningen doen we er alles aan om de sporter, professional of amateur, zo snel mogelijk na letsel weer in beweging te krijgen.

Doordat wij zelf ook op hoog niveau sporten hebben wij, naast de medische opleiding, kennis en ervaring vergaard om het beste uit jezelf te halen en eventuele blessures te verhelpen of te verminderen.

Omdat wij meerdere specialisten in de praktijk hebben zijn we van meerdere markten thuis. Door een goede samenwerking hebben we korte lijnen met elkaar en andere disciplines.

Ook zijn er verschillende sporttoestellen aanwezig om te trainen en eventuele problemen te herkennen en te behandelen. Tevens is hier een adviserende rol weg gelegd voor ons.

Preventieve zorg is ook heel belangrijk voor een sporter, denk hierbij aan voortijdige massage ontspannend of voorbereidend voor het sporten.
Door preventief te masseren wordt er een betere afvoer van afvalstoffen in de bloedvaten en spieren gecreëerd, dit is gewenst om goede prestaties te kunnen leveren met minder kans op blessures en verzuring.

Het is een enorm leuke uitdaging voor ons om jou naar je beste niveau te krijgen met een goede lichamelijke conditie! Kom snel eens langs bij onze locaties in Groningen.

Kooykerkplein 4-1

Petrus Campersingel 215